Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asigurare medicala calatorii in strainatate
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aceasta descriere serveste doar unui scop de informare si va ofera o perspectiva a principalelor caracteristici ale produsului de asigurare  nefiind personalizat in functie de nevoile dumneavoastra specifice.

Asigurarea medicala de calatorii in strainatate este o asigurare care acopera costul cheltuielilor medicale impuse de un tratament medical de urgenta efectuat in timpul calatoriilor in strainatate.
Riscurile care pot fi acoperite: accident sau imbolnavire imprevizibila, asistenta medicala de urgenta, transport medical de urgenta, repatriere, costul echipamentelor, instrumentelor , medicamentelor prescrise de medicul curant, costurile cu spitalizarea, etc.
Polita de asigurare nu acopera bolile cronice sau conditiile medicale pre-existente la data incheierii politei de asigurare.

Pretul si riscurile acoperite se vor stabili impreuna cu consultantul dvs. de asigurari in functie de destinatia calatoriei, varsta dvs. , starea dvs. de sanatate, activitatile desfasurate in timpul calatoriei (turism, studii, munca, sporturi de agrement, etc.).
Din Gura in Gura